Kinesitherapie

Jou opnieuw met plezier laten bewegen en presteren, daar gaan wij voor.

Bent u sedentair, recreatief- of competitiesporter, wij begeleiden u naar een optimaal herstel.

Een grondige analyse is hiervan voor ons dé basis. Wij stellen uw persoonlijk profiel op en bepalen samen met u uw doelstellingen. Op basis hiervan moduleren we dan de best mogelijke behandeling. Door niet enkel te focussen op het letsel zelf maar ook op de zwakke schakels binnen uw bewegingsapparaat zorgen we voor een duurzaam herstel.

Manuele therapie en medische trainingstherapie of kortweg oefentherapie, zijn voor ons belangrijke peilers binnen onze behandelingsmodaliteiten. 
Ons team, met ervaring in sport en topsport,  is continu in nauw overleg met elkaar om voor u de best mogelijke therapie te moduleren. 

Wij zijn gespecialiseerd in musculoskeletale kinesitherapie, maw behandeling van het bewegingsapparaat (gewrichten, spieren en pezen).

Onze verschillende therapievormen zijn voornamelijk manuele therapie en myofasciaaltherapie (triggerpunttherapie, dry needling, spier-bindweefseltechnieken), revalidatietraining en aquatherapie.

U kan bij ons terecht voor klachten thv de wervelkolom, gewrichtsaandoeningen (nek-schouderklachten, heup- en knieproblemen, spier-peesletsels, patellofemorale klachten, enkelverstuikingen, pubalgie, …Maar zeker ook voor orthopedische revalidatie: totale knie- en heupprothese, , voorste kruisband reconstructie, bankaertherstel, SLAP lesion, schouderluxaties, elleboogfractuur, tenniselleboog, polsfractuur, … Heeft u chronische klachten afkomstig van bv reuma of fibromyalgie, dan zijn wij overtuigd dat onze actieve behandelingsmethoden ook voor u een duurzame oplossing kunnen zijn.

 

Er zijn 3 mogelijkheden om een afspraak te maken:

Maakt u een eerste afspraak en heeft u reeds meer dan 6 maand klachten of een aanslepend probleem, kies dan voor 'Eerste afspraak chronisch'. Maakt u een eerste afspraak voor een acute klacht of na een operatie, kies dan voor 'Eerste afspraak acuut'. Heeft u een afspraak nodig voor een lopende behandeling, kies dan voor 'Vervolgafspraak'.