Kinesitherapie

 

kernwoorden

 

 

 

 

 

Jou opnieuw met plezier laten bewegen en presteren, daar gaan wij voor.

 

 

Er zijn 3 mogelijkheden om een afspraak te maken:

Maakt u een eerste afspraak en heeft u reeds meer dan 6 maand klachten of een aanslepend probleem, kies dan voor 'Eerste afspraak chronisch'. Maakt u een eerste afspraak voor een acute klacht of na een operatie, kies dan voor 'Eerste afspraak acuut'. Heeft u een afspraak nodig voor een lopende behandeling, kies dan voor 'Vervolgafspraak'.

Wij, FISIX, zijn gespecialiseerd in het behandelen van musculoskeletale aandoeningen en revalidatie na orthopedische ingrepen.

Het behandelen van musculoskeletale aandoeningen omvat een brede waaier aan klachten van gewrichten, spieren en pezen.  Dit omvat oa rug- en nekklachten, heupklachten, kniepijn, enkelverstuikingen, schouderpijn, tenniselleboog,…

Revalidatie van orthopedische ingrepen behoort eveneens tot onze specialisatie. Voor revalidatie na bv een knie- of heupprothese, meniscusherstel, voorstekruisbandherstel, schouderoperatie en allerlei soorten fracturen kan u dus zeker bij ons terecht!

Heeft u chronische klachten afkomstig van bv reuma of fibromyalgie, dan zijn wij overtuigd dat onze actieve behandelingsmethoden ook voor u een duurzame oplossing kunnen zijn.

Belangrijke peilers binnen onze behandeling, die zorgt voor uw optimaal herstel, zijn voor ons een grondige analyse van uw klacht of probleem, directe communicatie (zowel naar u als uw behandelende arts en huisarts) én uiteraard onze therapie waarbij manuele therapie én oefen- en trainingstherapie onmisbaar zijn.

Andere therapiemodaliteiten die we regelmatig inzetten om u herstel optimaal te begeleiden zijn myofasciaaltherapie (oa dry needling) en aquatherapie.

Een grondige analyse is voor ons een zéér belangrijke basis. Wij maken uw persoonlijk bilan op en bekijken wat u samen met ons wil bereiken! Op basis hiervan moduleren we dan de best mogelijke behandeling. Door niet enkel te focussen op het letsel zelf maar ook op de zwakke schakels binnen uw bewegingsapparaat zorgen we voor een duurzaam herstel.

Of u nu sedentair, recreatief- of competitiesporter bent, wij begeleiden u naar uw doelen!

 

 

Eerste afspraak chronisch

Eerste afspraak acuut

Vervolgafspraak