Training

Prevention is the key that leads to performance.

Onze small-group sessies zijn ontstaan uit jarenlange begeleiding van klachten en blessures. Door hier steeds terugkerende patronen in te zien, willen we u ondersteunen om deze klachten te vermijden. Wij geloven dat specificiteit én persoonlijke begeleiding een absolute meerwaarde zijn voor uw training. 

U kan kiezen uit 3 concepten van small-group training: move, work-out en perform. Voor sporters bieden we ook een individueel concept aan: UNIFISIX. 

De small-grouptrainingen zijn steeds voor max 6 personen en duren 1 uur.

Opgelet: deze sessies zijn voor mensen zonder ernstige klachten. Anders helpen wij u graag verder binnen ons kineluik

Move

Bewegingssessies voor 50-plussers. Door regelmatig te sporten gaat je levenskwaliteit er op vooruit, en heb je minder last van die opkomende ouderdomskwaaltjes.

Lees meer

Work-out

Voor de sportieve recreant die extra ondersteuning zoekt voor zijn / haar trainingen. Samen kunnen we blessures vermijden, en je grenzen verleggen.

Lees meer

Perform

Specifieke trainingsessies per sport, onder meer voetbal, wielrennen, golf, volleybal, basketbal, zwemmen, gymnastiek... Ideaal om samen met je team- of clubgenoten je prestaties te verhogen.

Lees meer

Unifisix

Be smarter, better, faster, stronger with our unique concept. Wij analyseren wat er nodig is om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen, en zorgen we voor dat tikkeltje meer.

Lees meer